Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.05.2023 01:05

KIPPin tunnistettavat ohjauspaneelit:

Elintarviketeollisuuden ongelmanratkaisija

HEINRICH KIPP WERK on lisännyt valikoimaansa uusia tunnistettavia ohjauspaneeleita. Saatavilla on sekä visuaalisesti että metallinilmaisimella tunnistettavia tuotteita. Ne on suunniteltu elintarviketeollisuutta varten ja auttavat estämään suuria vikoja, jos tuotantoprosessissa ilmenee mahdollista saastumista.

Visuaalisesti havaittavat ohjauspaneelit on väriltään ultramariininsiniset (samanlainen kuin RAL5002). Tausta: sininen väri on elintarvikealalla melko epätyypillinen, joten nämä tuotteet voidaan helposti tunnistaa, kun ne joutuvat kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa. Lisäksi käyttöosat täyttävät tiukemmat hygieniavaatimukset - esimerkiksi poikittaiskahva voidaan puhdistaa erittäin helposti sen suljetun, sileäpintaisen kahvan ääriviivan ansiosta.

Metallia tunnistavat käyttöosat menevät vielä askeleen pidemmälle. Niiden osat voidaan havaita induktiotekniikan avulla. Tästä on apua, jos tuotantoprosessiin joutuu vahingossa ohjauspaneeli - kokonaisena tai palasina. Tällöin erityiset tunnistusjärjestelmät voivat luotettavasti valita vieraat esineet, vaikka ne olisivat paljain silmin näkymättömiä. Jopa 0,027 cm³:n (koko noin 3x3x3 mm) kokoiset sirpaleet voidaan havaita ja heittää pois, joten suuria tuotantomääriä ei tarvitse hävittää.

Kaikki KIPP:n havaittavat käyttöosat on valmistettu EU10/2011- ja FDA-vaatimusten mukaisesta lasikuituvahvisteisesta kestomuovista; insertit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä 1.4404. Suurin käyttölämpötila on 120 °C. Saatavana on jousi-, siipi-, tähti- ja ristikahvoja sekä nuppi- ja kiinnitysvipuja.

Lisää uutisia

Selkeä kulkureitti työkappaleita vaihdettaessa
Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa