Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.06.2023 00:06

KIPP:n kuntoanturilla varustetut paikoitusholkit

Kaikki kannat hallinnassa

HEINRICH KIPP WERK on laajentanut tuotevalikoimaansa uudella älykkäiden paikannus- ja paikoitusholkkien sarjalla, jossa on kuntoanturi. Nämä mahdollistavat lukitus- ja kuulalukitustappien keskitetyn asennonvalvonnan tuotantoprosessissa. Läpivientiholkit ovat saatavana valinnaisesti integroidulla anturilla varustettuna tai käyttäjä voi vaihtoehtoisesti varustaa ne kaupallisesti saatavilla olevilla induktiivisilla anturityypeillä.

Uuden älykkäiden asemointi- ja paikoitusholkkien sarjan avulla KIPP tukee käyttäjää tekemään prosesseistaan entistäkin läpinäkyvämpiä ja turvallisempia. Integroidulla tilaanturilla varustetut holkit mahdollistavat toimilaitteesta riippuvan prosessinohjauksen. Lisäksi voidaan varmistaa, että käyttö- tai salpaelementti on halutussa asennossa, esimerkiksi pakkauskoneiden formaatin säädössä tai kokoonpanovälineissä klassisessa konepajateollisuudessa.

Läpiviennit muodostavat kiinnityspisteen lukitus- ja kuulalukitustapeille, joihin ne voivat salpautua turvallisesti ja tarkasti. Asento- ja paikoitusholkkiin on vakiona asennettu induktiivinen anturi, jota voidaan säätää vaihtelevasti kiristysmutterin avulla. Näin voidaan elektronisesti havaita, onko pultti hylsyssä vai ei. Kun käytetään useita pistorasioita, voidaan määrittää, missä niistä käyttö- tai salpaelementti sijaitsee.

Antureissa on kaksi metriä pitkä, kolmijohtiminen PVC-kaapeli, joka välittää anturin käsittelemät signaalit koneen ohjaukseen. Näin käyttäjä voi ohjata ruuvin asentoa keskitetysti. Tämä on erityisen tärkeää prosessin kannalta tärkeissä sekvensseissä. Tällöin voidaan esimerkiksi yksittäisten työvaiheiden ohjauksen kautta määrittää, että työstöjakso alkaa vasta, kun kaikki pultit ovat oikeassa asennossa.

Uuteen sarjaan kuuluu teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuja paikoitusholkkia, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja paikoitusholkkia sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja paikoitusholkkia pyörivällä toimilaitteella varustetuille kuulalukkopulteille. Kukin muunnos on saatavana joko täydellisenä tilaanturilla varustettuna tai versiona, jonka asiakas voi asentaa itse. Jälkimmäisessä on kiristysmutteri, johon voidaan asentaa kaupallisesti saatavilla oleva induktiivinen anturi, jonka halkaisija on 3 mm.

Lisää uutisia

Selkeä kulkureitti työkappaleita vaihdettaessa
Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa