Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.07.2023 11:07

KIPP:n uudet alumiiniset käsipyörät

Ergonominen ote, turvallinen käsittelyssä

HEINRICH KIPP WERKin uudet alumiiniset käsipyörät vakuuttavat paitsi visuaalisesti myös ergonomian ja käyttöturvallisuuden osalta. Innovatiivisen muotoilunsa ansiosta ohjauselementit ovat erityisen käyttäjäystävällisiä ja sopivat käytännössä saumattomasti tuotantoprosessiin. Käyttäjä voi valita kuudesta erikokoisesta versiosta ja kahdesta värivaihtoehdosta.

HEINRICH KIPP WERK on lisännyt valikoimaansa sarjan erityisen kevyitä alumiinista valmistettuja käsipyöriä, joissa yhdistyvät täydellisesti toiminta ja muotoilu. Ohjauselementit on suunniteltu ensisijaisesti kone- ja laitosrakennuskäyttöön säätöjen ja asetusten tekemiseen manuaalisesti esimerkiksi heloissa, työstökoneissa tai vaihdemoottoreissa. Lisäksi käsipyörää voidaan käyttää yksittäisten koneenosien liikuttamiseen hätätilanteessa.

Alumiiniset käsipyörät ovat saatavana puikko- tai levykäyttöisinä, joko ilman kampia tai pyörivällä tai taittuvalla sylinterikahvalla varustettuna. Jälkimmäinen tarjoaa käyttäjälle optimaalisen tuntuman ja erittäin hyvän otteen kartiomaisen muotonsa ja sylinterimäisen olkapäänsä ansiosta. Taitettuna sylinterikahva katoaa kokonaan käsipyörän sisään. Tämä vähentää häiritseviä ääriviivoja prosessissa ja samalla minimoi loukkaantumisriskin. Käsipyörien muita etuja ovat niiden matala asennuskorkeus versioissa, joissa kahva ei ole ja joissa se on taitettu alas, materiaalista johtuva alhainen paino ja pieni, alle 0,4 mm:n säteittäinen ja aksiaalinen poikkeama.

Käsipyörän kiinnittämistä varten on saatavana kitkalukitus- ja muotoon sovitetut vaihtoehdot
- avainniemellä
- avainniemellä ja sulkuavaimella varustettuna avainniitoksella
- avainniitoksella ja poikittaisporauksella tai
- avainniitoksella, avainniitoksella ja poikittaisporauksella
. Navan musta suojus parantaa keskipisteen ja aksiaalipoikkeaman toleranssia. Musta navan suojus parantaa ulkonäköä ja vähentää lian pääsyä.

Kaikissa malleissa on kestävä pulverimaalaus, ja ne ovat saatavana joko mustana tai hopeisena. Piikkikäsipyörät ovat saatavilla halkaisijoiltaan 125 mm ja 160 mm, levykäsipyörät ovat saatavilla halkaisijoiltaan 80 mm ja 125 mm.

.

Lisää uutisia

Selkeä kulkureitti työkappaleita vaihdettaessa
Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa