Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.08.2023 07:08

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut salpalukot uutena KIPP-salkussa

Turvallinen lukitus kaikkiin ympäristöihin

Kestää kosteutta, happoa ja merivettä: HEINRICH KIPP WERKin uudet ruostumattomasta teräksestä valmistetut kahvalliset pikakiinnikkeet soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin sisällä ja ulkona. Muotoillut lukituselementit sulautuvat tasaisesti oviin, luukkuihin tai konepelteihin. Ne tekevät vaikutuksen paitsi tyylikkäällä, pelkistetyllä muotoilullaan myös yksinkertaisella ja turvallisella käsittelyllään. Etäkäyttöä vaativiin sovelluksiin on saatavana Bowden-kaapeliliitännällä varustettu versio.

HEINRICH KIPP WERK on lisännyt kahvoilla varustettujen napsalukkojen valikoimaansa kaksi ruostumattomasta A4-teräksestä valmistettua tuoteperhettä. Erityisen korroosionkestävä materiaali predestinoi kaksi uutta sarjaa K1850 ja K1851 paitsi sisäkäyttöön myös monenlaisiin ulkokäyttöön. Muotoiltuja lukituselementtejä voidaan käyttää esimerkiksi autoteollisuudessa, lääketieteellisessä tekniikassa, koneenrakennuksessa, vene- ja laivanrakennuksessa, matkailuautoissa ja -vaunuissa, ilmailu- ja avaruusteollisuudessa sekä huonekaluteollisuudessa.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut, sisäänvedettävällä kahvalla varustetut salpalukot voidaan asentaa uppoasennuksena oviin, luukkuihin tai konepelteihin, joissa niiden salpatoiminto takaa sekä nopean että turvallisen lukituksen. Käyttäjä aktivoi lukitustoiminnon yksinkertaisesti puristamalla. Alueilla, joilla on korkeammat turvallisuusvaatimukset, voidaan käyttää lukittavaa versiota.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pikalukkoja on saatavana kahta eri kokoa ovilehden paksuudelle 2-12 mm ja 12-22 mm, valinnaisesti kiillotetulla tai mattapintaisella pinnalla. K1851-sarjan mallit on lisäksi varustettu Bowden-kaapeliliitännällä. Tämä muunnos osoittautuu hyödylliseksi aina, kun vaikeapääsyiset asennustilat vaikeuttavat käyttöä tai kun ergonomia- ja turvallisuusnäkökohdat edellyttävät etäkäyttöä. Bowden-kaapeli (K1646) ei sisälly toimitukseen ja se on tilattava erikseen.

Lisää uutisia

Selkeä kulkureitti työkappaleita vaihdettaessa
Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa