Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

08.09.2023 00:09

KIPPin valikoimaan uudet hydrauliset kiinnityselementit:

Oikea hydraulinen puristustekniikka jokaiseen puristustehtävään

HEINRICH KIPP WERK laajentaa tuotevalikoimaansa puristustekniikan alalla laajalla valikoimalla hydraulisia puristuselementtejä. Yhteensä seitsemällä tuoteperheellä voidaan kattaa joustavasti monenlaiset kiinnitystehtävät - yksinkertaisista kiinnityslaitteista täysin automatisoituihin sovelluksiin.

Mekaanisten ja pneumaattisten kiinnityselementtien lisäksi HEINRICH KIPP WERK tarjoaa asiakkailleen nyt myös kattavan valikoiman hydraulista kiinnitystekniikkaa. Seitsemän tuoteryhmää, jotka ovat tukielementit, alasvetopuristimet, kiertovipupuristimet, vipupuristimet, lohkosylinterit, ruuvisylinterit ja heiluripuristimet, kattavat tuki- ja kiinnitystoiminnot monenlaisissa hydraulisissa kiinnityssovelluksissa. KIPPin hydrauliset kiinnityselementit ovat tekniikkavalinta kaikkialla siellä, missä tarvitaan suurten voimien tuottamista ja siirtämistä pienten kiinnityselementtien avulla.

Koneen ja kiinnityselementin välinen tiedonvaihto takaa kiinnityslaitteen hyvän hallittavuuden, mikä mahdollistaa muun muassa erilaisten työkappaleiden ja työkappaleryhmien asetusaikaoptimoidun hydraulisen kiinnityksen. Lisäksi käyttäjä hyötyy paitsi puristuselementtien korkeista turvallisuusstandardeista myös puristus- ja irrotusaikojen huomattavasta lyhenemisestä.

Riippuen siitä, käytetäänkö elementtejä automatisoiduissa vai ei-automatisoiduissa puristuslaitteissa, KIPP tarjoaa asiakkailleen yksi- tai kaksitoimisia puristuselementtejä. Palautumisaikaa ei voida määritellä ensin mainituille, mutta kaksitoimisille puristuselementeille se on mahdollista, mikä predestinoi ne käytettäväksi automatisoiduissa prosesseissa.


Seitsemän ratkaisua monenlaisiin kiinnitystehtäviin
KIPP kattaa kaikkiaan seitsemällä tuoteperheellä luotettavasti kaikki hydraulisen kiinnitysprosessin tehtävät: 1.

Hydrauliset tukielementit estävät työkappaleen tärinän ja taipuman työst ön aikana.
2. Hydrauliset tukielementit estävät työkappaleen tärinän ja taipuman työstön aikana. 2. Hydrauliset tukielementit estävät työkappaleen tärinän ja taipuman hydrauliset alasvetopuristimet sivuttaisen puristusvoiman siirtämiseksi työkappaleeseen. 3. 3.
Hydrauliset kiertovipupuristimet soveltuvat kompaktin rakenteensa ansiosta erittäin hyvin puristuskiinnikkeisiin, joissa on rajoitetusti tilaa. 4. Hydraulisia
vipupuristimia käytetään silloin, kun työkappale on irrotettava vapaasti ylöspäin, kun puristuskiinnike ei ole puristettuna. 5. 5.
Hydraulisia lohkosylintereitä voidaan käyttää työntö- ja vetosylintereinä, ja ne on tarkoitettu kiinnitystehtäviin, joissa tarvitaan lyhyitä lineaarisia iskuja suurilla voimilla. 6.
Hydrauliset ruuvisylinterit voidaan asentaa suoraan kiinnityslaitteeseen ja käyttää työntö- ja vetosylintereinä. 7. Hydrauliset
ruuvisylinterit voidaan asentaa suoraan kiinnityslaitteeseen ja käyttää työntö- ja vetosylintereinä hydrauliset heiluripuristimet on suunniteltu kiinnityslaitteisiin, joissa kiinnityskohtien on oltava vapaat irrotuksen ja käyttöönoton aikana.


Vieraile 18.-23. syyskuuta EMO 2023 -messuilla Hannoverissa hallissa 3, osastolla I30.

Lisää uutisia

Selkeä kulkureitti työkappaleita vaihdettaessa
Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa