Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.09.2023 10:09

KIPP laajentaa pneumaattisen nollapistekiinnitystekniikan valikoimaa

Kolme uutta kiinnitysmoduulia KIPP UNILOCK -mallistossa

HEINRICH KIPP WERK laajentaa edelleen KIPP UNILOCK -valikoimaansa pneumaattisen nollapistekiinnitystekniikan alalla. Kolmen uuden kiinnitysmoduulin avulla KIPP tarjoaa nyt käyttäjille entistäkin enemmän vaihtoehtoja kiinnikkeiden ja työkappaleiden nopeaan ja tarkkaan kiinnittämiseen ja referensointiin työstökeskuksissa. Uudet kiinnityselementit soveltuvat muun muassa kiinnitystilanteisiin, joissa on kapeat pistomitat, automaattisiin kiinnityslaitteisiin ja robotiikan sovelluksiin.

Olipa kyse sitten kuormalavoista, kiinnittimistä, kiinnittimistä tai työkappaleista - KIPP UNILOCK -malliston pneumaattinen nollapistekiinnitystekniikka mahdollistaa käyttäjän muutostyöt sekunneissa määritellyn nollapisteen ja alle 0,005 mm:n toistotarkkuuden avulla. KIPP on hiljattain lisännyt kolme uutta kiinnitysmoduulia laajaan KIPP UNILOCK -valikoimaansa. Tämä antaa asiakkaalle mahdollisuuden mukauttaa puristustekniikkaansa entistä paremmin ja joustavammin kulloiseenkin puristustilanteeseen ja parantaa tuottavuuttaan vastaavasti.

KIPP UNILOCK ASM 99 -puristusmoduuli kapeisiin ommelluihin
ASM 99 -puristusmoduuli on pinta-asennettava puristusmoduuli, joka soveltuu optimaalisesti kapeisiin ommelluihin. Moduulin korkeus on 56 mm, vaihtoehtoisesti kiinnitysmoduuli voidaan upottaa kokonaan kiinnityslevyyn tai koneen pöytään. liukukiskon "avointa" asentoa voidaan valvoa integroidun anturin avulla. Tämä lisää työturvallisuutta, sillä se varmistaa, että työkappaleet tai kiinnikkeet on kiinnitetty tukevasti ennen työstöprosessin aloittamista.


KIPPUNILOCK Automaatiopuristusmoduuli ESA 138
Automaatiopuristusmoduuli ESA 138 on kehitetty erityisesti automatisoituja puristuslaitteita varten. Siellä se täyttää kaikki prosessin luotettavuutta koskevat vaatimukset integroitujen valvontatoimintojen ansiosta, jotka koskevat puristusliukumoduulin kiinnitysasentoa "auki" tai "kiinni" sekä neljää etäpintaista tukipintaa, joissa on ilmajärjestelmän ohjaus. Tukivalvonnan avulla voidaan tarkistaa kiinnityslavan asento ja varmistaa, että kiinnityslaite on oikeassa asennossa ennen tuotantoprosessin aloittamista. Hyödyllinen ominaisuus on kiinnitysmoduuliin integroitu lianraaputtaja, joka estää lian kertymisen moduulin pinnalle.


KIPPUNILOCK -kiinnitysmoduuli EGM 110-75 kuormalavakytkennällä:
Erityisesti robottiautomaatiota varten on saatavana kuormalavakytkennällä varustettu EGM 110-75 -kiinnitysmoduuli, jonka avulla voidaan vaihtaa kiinnityslavat automaattisesti. Lavakytkentä toimii kiinnityslavan ja kiinnitysmoduulin välisenä liitäntänä. integroidun kyselytoiminnon avulla voidaan tarkistaa puristuslavojen asento "auki" tai "kiinni" ja varmistaa, että puristusmoduuli ja kuormalavakytkin ovat oikeassa asennossa. Kiristysmoduuli soveltuu myös asennettavaksi kapeilla ommelluilla mitoilla suoraan koneen pöydälle tai kiinnittimiin. Lisäksi kuormalavakytkimen kompakti rakenne yhdessä EGM 110-75 -kiristysmoduulin kanssa mahdollistaa kuormalavojen lataamisen erittäin lähelle konepöytää.

KIPP UNILOCK -valikoimassa on uutuutena myös kompensointi- ja lappuhäntäpuristuspultit. Molemmat soveltuvat työkappaleiden ja kiinnikkeiden kiinnittämiseen ja asemointiin. Kompensoivat kiinnityspultit mahdollistavat ± 1 mm:n mittatarkkuuden kompensoinnin yhteen tai kaikkiin suuntiin. Portaittain kiinnitettävä kiinnityspultti kiinnitetään ilman kierrettä, jossa on portaanhäntä työkappaleen lyhyessä kiinnitysreunassa.

Vieraile 18.-23. syyskuuta EMO 2023 -messuilla Hannoverissa hallissa 3, osastolla I30.

.

Lisää uutisia

Turvallisuus hallinnassa
Oikea hydraulinen puristustekniikka jokaiseen puristustehtävään
Turvallinen lukitus kaikkiin ympäristöihin
Ergonominen ote, turvallinen käsittelyssä
Kaikki kannat hallinnassa
Elintarviketeollisuuden ongelmanratkaisija