Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

29.09.2023 01:09

Tähtikahvat ja pallolukkotapit turvallisuustoiminnolla KIPP:ltä

Turvallisuus hallinnassa

HEINRICH KIPP WERK laajentaa tuotevalikoimaansa uusilla tähtikahvoilla ja kuulalukkopulteilla, joissa on turvatoiminto. Integroidun lukitusmekanismin ansiosta, joka estää kahvojen ja pulttien tahattoman irtoamisen, innovatiiviset uutuudet parantavat turvallisuutta ja toiminnallisuutta monenlaisissa sovelluksissa.

KIPPin uudet tähtikahvat, joissa on turvatoiminto, tarjoavat optimaalisen ratkaisun aina, kun tahattomasta avautumisesta tai sulkeutumisesta johtuvat muutokset kiinnityskohdassa on estettävä ja kun samalla vaaditaan pitoa ja käyttäjäystävällisyyttä. Mahdolliset käyttökohteet ovat vastaavasti moninaiset ja vaihtelevat konetekniikasta ja mittaustekniikasta urheilu- ja kuntoutuslaitteisiin.

Tähtikahvaa voidaan kääntää vapaasti alkutilassaan, eikä sillä ole yhteyttä kiinnityskohtaan. Vasta kun kahvaa painetaan, hammastus kytkeytyy, ja kiinnitys voidaan vapauttaa tai kiristää kierteitetyn holkin tai kierteitetyn pultin avulla - valinnaisesti teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä. Nollaus tapahtuu heti tähtikahvan vapauttamisen jälkeen tukevan ruostumattomasta teräksestä valmistetun jousen avulla. Tämä turvatoiminto estää asetusasentojen tahattoman säätämisen.

Ergonominen muotoilu ja laadukkaat materiaalit
Tähtikahvojen ergonominen muotoilu perustuu DIN 6336 -standardiin ja takaa mukavan käsittelyn. Kun otetaan huomioon käden luonnollinen asento, käyttömukavuus on taattu myös pidemmän aikaa. Lisäksi suunnittelukonsepti mahdollistaa vaivattoman tarttumisen ja kääntämisen, mikä lisää tuottavuutta ja tarkkuutta.


Kovia kulutusta kestävien ja kestävien materiaalien käytön ansiosta tähtikahvat soveltuvat erinomaisesti teollisuusympäristöjen korkeisiin vaatimuksiin, joissa ne toimivat luotettavasti pitkällä aikavälillä. Kahvoja on saatavana eri kokoisina joko sisä- tai ulkokierteillä M4-M10 ja väreinä punainen tai musta. Tähtikahvojen yläosassa oleva lukkosymboli ilmaisee tuotteiden erikoismekanismin.


Pallolukkopultit työntösylinterilukolla
Uudet lukittavat pallolukkopultit ovat perinteisten pallolukkopulttien jatkokehitys, ja niitä on saatavana ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kädensijalla, muovikahvalla tai muovisella T-kahvalla tarpeen mukaan. Avaamalla työntösylinterilukko avaimella kaksi palloa voidaan avata ja yhdistää osat voidaan erottaa toisistaan. Jos lukko työnnetään käsin sisään, pallot lukitsevat liitoksen tukevasti. Lukituksen voi avata vain avaimella.


Tämän lukitusmekanismin avulla pallolukituspultti voidaan kiinnittää lukittuun asentoon, mikä estää sen luvattoman poistamisen tai manipuloinnin. Tällä toiminnolla varustettu pultti soveltuu käytettäväksi aloilla, joilla turvallisuus ja valvonta ovat ensisijaisen tärkeitä, kuten teollisuudessa, rakentamisessa tai logistiikassa.

Vieraile Motek-messuilla Stuttgartissa 10.-13. lokakuuta 2023 hallissa 3, osastolla 3520.

Lisää uutisia

Selkeä kulkureitti työkappaleita vaihdettaessa
Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa