Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

27.10.2023 00:10

Monipuoliset putkikahvat alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä KIPP:ltä

Kokoonpanoystävälliset monitaiturit

HEINRICH KIPP WERK on laajentanut laajaa putkikahvojen valikoimaansa uusilla alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla malleilla. Innovatiiviset kahvat täyttävät monenlaisten teollisuudenalojen tarpeet, ja niille on ominaista niiden monipuolisuus, ergonomia ja erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Vankkojen pitoelementtien käyttöalue ulottuu huonekaluteollisuudesta lääkinnällisiin laitteisiin. Vakauden ansiosta kahvoja voidaan käyttää myös työkaluissa, urheiluvälineissä ja kuljetuslaitteissa.

KIPPin uudet putkikahvat istuvat erittäin hyvin käteen ja ovat lisäksi erittäin kestäviä kestävyytensä ja vakautensa ansiosta. Kahvaputket on valmistettu joko alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä. Päätykappaleet on valmistettu lujitemuovista, ja niitä on saatavana vakiona seitsemässä eri värissä. Lisäksi voidaan toteuttaa myös räätälöityjä väritoiveita. Kahvaputkea on saatavana kolmena versiona: luonnonvärisenä tai mustaksi anodisoituna alumiinina sekä kiillotettuna ruostumattomana teräksenä.

Kahvan jalkojen erityinen muotoilu, jossa on neljä kiinnitystukea putkenottoaukon alueella, takaa joustavuuden. Ne raaputetaan pois, kun liitäntäputki painetaan sisään, mikä takaa tarkan istuvuuden. Näin kahvan pituus voidaan helposti mukauttaa. Lisäsuojana vääntymiseltä KIPP tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden liimata kahvan varren ja kahvaputken lisäksi.

Kahvat kiinnitetään myös nopeasti ja vaivattomasti kahdella itsekierteittävällä ruuvilla. Nämä muodostavat oman kierteensä, kun ne ruuvataan päätykappaleiden takaosassa oleviin valmiisiin reikiin. Näin kierteitä ei tarvita, mikä alentaa valmistuskustannuksia ja vaikuttaa osaltaan kahvojen hyvään hinta-laatusuhteeseen.

Kahvaputken ulkohalkaisija on 30 mm, joten se istuu mukavasti käyttäjän käteen. Vakiovarusteena on saatavana pitoelementtejä, joiden keskiöetäisyys on jopa 1000 mm. Vakiomittojen lisäksi on saatavana kaikki yksilölliset pituudet, ja vähintään 1000 N:n kuormitettavuus on taattu.

Lisää uutisia

Selkeä kulkureitti työkappaleita vaihdettaessa
Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa