Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

17.11.2023 01:11

Pikakiinnittimet optiseen mittaustekniikkaan KIPP:ltä

Korjattu ilman heijastusta

HEINRICH KIPP WERK on lisännyt kaksi uutta mustalla pinnalla varustettua vaihtoehtoa laajaan pika- ja voimapuristimien valikoimaansa. Ne on suunniteltu erityisesti optisen metrologian alalle, jossa ne auttavat pitämään työkappaleet paikoillaan fotometristen mittausten aikana.

Uusien pikakiinnittimien mattamusta pinta estää heijastukset optisen mittauksen ja valokuvauksen aikana ja kompensoi ulkoisia valovaikutuksia, jotka voivat aiheuttaa heijastuksia mittausprosessin aikana. Kiinnityselementit on valmistettu kiillotetusta teräksestä, ja ne avataan ja suljetaan mustasta öljynkestävästä muovista valmistetulla kahvalla. Pikakiinnittimiä voidaan käyttää vaakasuorassa (K2067) tai pystysuorassa (K2066) asennossa. Molempia versioita on saatavana kumpaakin kolmea kokoa, ja niissä on vaakasuora pohja ja säädettävä painekara.

HEINRICH KIPP WERK tarjoaa laajan valikoiman pikakiinnittimiä ja voimapuristimia, mukaan lukien työntötankopuristimet, pneumaattiset puristimet ja vääntökiinnittimet sekä itse kehitetyt pikakiinnittimet. Jälkimmäisille on ominaista ergonominen ja käyttäjäystävällinen kahvan muoto sekä kestävyys. Erikoispintansa ansiosta tuotteet kestävät korroosiota ja ovat erityisen vakaita U-profiililla varustetun kartiomaisen puristusvarren ansiosta. Innovatiiviset pikakiinnittimet ovat saatavana myös turvalukolla varustettuna. Näin varmistetaan, että kahvaa voidaan käyttää vasta, kun lukitus on vapautettu.

Pikakiinnittimien ja voimapuristimien lisäksi KIPP tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman lisävarusteita. Valikoimaan kuuluu ruuviliitännällä varustettuja liittimiä, säädettäviä puristuskappaleita voima-anturilla varustettuihin pikakiinnittimiin, kiinnityskorvakkeita, muovisia kahvoja ja suojakorkkeja, sovitinlohkoja ja -levyjä sekä puristuslevyjä painekaroihin.

Lisää uutisia

Kokoonpanoystävälliset monitaiturit

02.10.2023 01:00

KIPP at the Motek 2023
MOTEK-messut Stuttgartissa järjestetään tänäkin vuonna 10.-13. lokakuuta.
Turvallisuus hallinnassa
Kolme uutta kiinnitysmoduulia KIPP UNILOCK -mallistossa
Oikea hydraulinen puristustekniikka jokaiseen puristustehtävään
Turvallinen lukitus kaikkiin ympäristöihin